tirsdag 15. september 2009

Det er haust…

…og då treng ein ofte noko for å halde øyrene varme.

Luer er ofte eit greit syprosjekt når eg har lyst til å sy, men ikkje heilt orkar å gå i gang med eit stort prosjekt. Hadde tenkt at minsteguten skulle få seg ny lue, men det var han ikkje heilt einig i; "Men eg har jo hua mamma!" Joda, flott eigenskap dét, å være nøgd med det ein har...

Dei siste dagane har eg sydd mange bomullsluer i forskjellige fargar og størrelsar. Mange av desse har eg planar for, nokre vert etter kvart lagt ut for sal i butikken.

Samlebilde 1 Samlebilde 2 Samlebilde 3

Samlebilde 4 Samlebilde 5

5 kommentarer:

 1. Hei, så flott ny blogg du har fått deg. og disse luene er sååå fine!! herlige stoffer!! takk for komentar i bloggen min. klart du kan legge meg til på listen din! bare hyggelig!

  SvarSlett
 2. wow, det var jammen mange flotte luer!! Herlige fargekombinasjoner :) Disse blir man virkelig glad av!!

  Hilsen trollungen

  SvarSlett
 3. Hei og gratulerer med rykende fersk blogg! Jeg skal følge med på alt det fine du lager. Og selvsagt kan du linke til min blogg:)

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg jammen nyskjerrig på hvem du er?!? Tusen takk uansett for koselig kommentar på bloggen min! Marita er bare en så herlig og nydelig jente, så bilder av hun er ikke vanskelig å ta i det hele tatt!! Egentlig har jeg bare lyst til å gi blaffen i at det er lørdagskveld og bare redigere bilder fra forrige lørdag. Har plenty med bilder å ta av... men gubben vil svært gjerne også ha oppmerksomhet, så da må jeg vel til med noe annet :-)

  Du har forresten en flott blogg! Og nydelige produkter du lager!!! her skal jeg følge med!

  Klem til deg fra Gry

  SvarSlett
 5. Hei hei Badulje.

  Så flotte luer du har sydd =)
  Legger deg til i bloggrullen min jeg,vil gjerne se mer av det du lager ;)

  SvarSlett